Les millors eines de Social Media

Les millors eines de Social Media

Toni Dopico

Toni Dopico

eines-social-media-2

COMPARTEIX AQUEST POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Eines de Social Media: Què són?

Si voleu començar una campanya en xarxes socials o millorar-la, el millor que podeu fer és comptar amb l’ajuda d’eines de Social Media. Aquestes eines de gestió de xarxes socials serveixen per administrar i optimitzar les publicacions, augmentar la teva visibilitat, crear consciència de marca, aconseguir ambaixadors i molt més.

Gràcies a aquestes eines, podràs programar i automatitzar les estratègies, i mesurar i analitzar-ne l’efectivitat. A més de conèixer, en molta major profunditat, la teva audiència a cadascuna de les xarxes.

Les millors eines de Social Media segons les seves funcions:

Hi ha moltes eines de Màrqueting per a xarxes socials i cadascuna s’enfoca en alguna cosa diferent. Per això, hem recollit algunes de les més destacades, classificant-les segons la funció principal. A continuació, et deixem les millors eines de Social Media segons les seves funcions:

 

-Per programar i publicar

Hootsuite
Administra perfils de fins a 20 xarxes socials en un dashboard únic. Gràcies al seu senzill ús i les seves múltiples funcions (programar posts, escriure actualitzacions, pujar fotografies, monitoritzar i respondre als feeds, analitzar el rendiments, obtenir informes personalitzats, etc.) s’ha convertit en una de les eines més utilitzades per a gestió de social mitjana.

Compte amb una prova gratuïta limitada de 30 dies, i després pots triar entre els 4 plans de subscripció.

Buffer
Amb Buffer podràs administrar el contingut i alhora consultar les estadístiques de tots els comptes administrats. Permet etiquetar persones, afegir ubicació i hashtags, tallar enllaços de manera automàtica, triar una miniatura i un títol per als teus vídeos, obtenir dades de la teva audiència, etc.

Compte amb una versió gratuïta amb funcionalitats restringides i una de pagament per 4,27€/mes. És compatible amb Instagram (comptes professionals), Facebook (pàgines i grups), Twitter, LinkedIn i Pinterest.

Metricool
Aquesta eines et permet dur a terme la gestió de la situació general dels continguts, mostrant-te alhora un resum de l’exercici de cada xarxa social (seguidors, abast, impressions, likes, etc. dels teus comptes de Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitch, Tik Tok, YouTube i blocs).

Compte amb una versió gratuïta molt completa i amb 5 plans de pagament que van dels 10€/mes als 99€/mes.

-Per identificar, analitzar i fer créixer la teva audiència

Audienc
Aconsegueix identificar audiències rellevants i altament específiques gràcies a aquesta eina, que combina 8 criteris diferents: Demografia, Relacions, Comportament (activitat), Converses, Ubicació, Interessos i perfil de Twitter.

Entre les seves funcions podem destacar la capacitat de crear regles automatitzades, la identificació de potencials ambaixadors de marca, la monitorització de milers de piulades i la possibilitat d’exportar dades i plantilles d’informes prefabricades.

Compte amb una versió gratuïta durant 15 dies i després pots subscriure’t per 1.299€/mes.

Social Studio/Radian 6
La seva funcionalitat consisteix a afegir al vostre sistema dades de diferents fonts, ja siguin en forma de posts, tweets, vídeos, fòrums, imatges, etc. i realitzar-ne una anàlisi exhaustiva per optimitzar el maneig de social mitjana. Des de Salesforce Comand Centre podeu veure en viu l’activitat de màrqueting, vendes i serveis, així com dades de fonts de tercers.

El preu és més elevat. Tot i això, els plans inclouen moltes funcionalitats. Podeu trobar 4 opcions de subscripció, que varien entre els 853,23€ i els 34.130€.

Brandwatch
Gràcies a aquesta eina, podeu conèixer l’opinió dels consumidors sobre qualsevol tema. Les seves funcions són molt completes: recopila milions de comentaris, classifica’ls, identifica insights, comparteix els resultats amb tota la teva empresa generant alertes i informes en viu i molt més.

Brandwatch reuneix una de les bases de dades de consum històrics més grans i en temps real. Compte amb un historial de publicacions que es remunten al 2010. A més, tindràs accés a reportis que analitzen tendències de diferents sectors

-Per crear i editar imatges

Canva
Gràcies a Canva, ja no t’hauràs de trencar el cap amb el disseny de creativitats. Aquesta eina és molt senzilla. Destaca per una interfície intuïtiva, amb centenars de plantilles, imatges i filtres. A més, compta amb versió gratuïta i de pagament.

Genially
Amb Genially podràs dissenyar recursos interactius com presentacions, infografies, dossiers, videopresentacions, jocs, mapes, CVs, etc. Gràcies al seu format al núvol, no us haureu de preocupar de l’emmagatzematge.

Compte amb una versió gratuïta i els seus plans de pagament varien entre 1,25€/mes i 79,15€/mes.

Crello
Amb Crello podràs dissenyar formats exportables en 36 configuracions diferents. A més, us dóna accés a més de 12.000 imatges gratuïtes en línia que inclouen fotografies, icones, patrons i vectors. També hi podem trobar l’opció de decorar amb marcs, fons, formes i il·lustracions.

-Per buscar influencers

Coobis
Coobis compta amb més de 25.000 mitjans i influencers amb què es poden realitzar diferents accions que ajuden a donar més visibilitat a les marques. Gràcies a la cerca filtrada, podràs trobar el mitjà o influencer en funció de: autoritat SEO, trànsit, seguidors que tinguin a xarxes socials, país, temàtica…

Leolytics
Leolytics és una eina ideal per a qualsevol estratègia de linkbuilding a mitjans digitals. Podràs tenir accés a més de 1500 mitjans nacionals i internacionals, tant blocs o revistes com diaris on es poden publicar articles sobre marca o qualsevol altra temàtica amb enllaços cap al client.

Publisuites
Lobjectiu principal de Publisuites, és buscar influencers amb una orientació a la creació de continguts SEO friendly. A més, entre les seves funcionalitats també inclou la possibilitat de contractar publicacions a les xarxes socials d’una àmplia varietat d’influencers individuals i mitjans de comunicació.

-Per gestionar el dia a dia

Asana
Amb Asana podràs dur a terme el procés creatiu de les xarxes socials en un mateix espai, des de la producció fins a la planificació, gestió i seguiment. Pensada per a equips de treball, Asana ofereix solucions per a diferents sectors i fins i tot compta amb un planificador d’esdeveniments i monitoratge de finances.

Compte amb un pla gratuït i els plans de pagament surten 10,99€/mes per usuari (Premium) i 24,99€/mes per usuari (Business).

Trello
És una eina de creació de taulers que permet configurar i personalitzar fluxos de treball per a pràcticament qualsevol cosa. Entre les seves funcions podem destacar: convidar persones i compartir o assignar tasques a qui correspongui en una cadena de treball, afegir llistes de tasques pendents a targetes, fixar terminis, consultar paràmetres de productivitat, configurar calendaris…

Els preus són personalitzats, ja que les solucions es fan a mida de cada empresa.

WeTransfer
WeTransfer és una aplicació creada per a la transferència gratuïta darxius de molt pes, que generalment no són suportats per enviament per correu electrònic. També compta amb Collect, un dashboard similar al de Pinterest que permet emmagatzemar qualsevol tipus de contingut. Amb la funció Paste podràs crear presentacions i després compartir-les a través d’un enllaç, en format PowerPoint o fins i tot en PDF.

Podeu accedir a aquesta eina de manera gratuïta, encara que amb certes limitacions. El pla de pagament consisteix a 120€ l’any o 12€ al mes.

Facebook Business Manager
Us permet gestionar degudament els perfils de xarxes socials, tant de pàgines de Facebook com de comptes d’Instagram. A més, permet programar properes publicacions gràcies a Facebook Creator Studio o contestar comentaris i missatges privats d’altres usuaris de manera ràpida i visual.

Entre altres funcions, trobem el fet d’administrar els comptes publicitaris del perfil o d’incloure un catàleg de productes. També dóna accés a molta informació com estadístiques de publicacions, històries d’Instagram, dades sobre la nostra audiència, etcètera.

SOM LA TEVA AGÈNCIA DE MÀRQUETING DIGITAL

PARLEM
Contacte

Truca’ns als telèfons:

o omple el següent formulari:

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE RONINESTUDI. Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Roninestudi. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic info@ronin.cat. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat .

COMPARTEIX AQUEST POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

També et poden interessar ...

Subscriu-te a la nostra newsletter

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE RONINESTUDI. Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Roninestudi. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic info@ronin.cat. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat .