Condicions d’ús

Les presents condicions generals d’ús i informació legal (en endavant Condicions d’Ús) regulen l’ús i accés al lloc web ronin.cat (en endavant la Web) titularitat d’Antonio Dopico Ramos (des d’ara Roninestudi) així com els continguts i serveis que la web posa a disposició dels seus Usuaris.

L’accés i l’ús d’aquesta web impliquen el coneixement i l’acceptació de les presents Condicions d’Ús:

informació general

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’exposen les dades identificatives del titular d’aquesta pàgina web:

Antonio Dopico Ramos, con NIF: 52.913.362E Amb domicili a: Carrer Anselm Clavé, 11, 1a Planta, 08100, Mollet del Vallès, Barcelona. Telèfon: + 34 671 836 996 y correu electrònic info@ronin.cat

Responsabilitats de l’Usuari

L’Usuari és completament responsable de l’accés i correcte ús del Web amb subjecció a la legalitat vigent, sigui nacional o internacional, així com als principis de bona fe, a la moral, bons costums i ordre públic. I específicament, adquireix el compromís d’observar diligentment les presents condicions d’ús.

Els Usuaris s’abstindran d’usar els serveis i continguts de la web amb fins o efectes il·lícits i que siguin lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, afectar o deteriorar la Web, els seus continguts i els seus serveis. Així mateix, queda prohibit impedir la normal utilització o gaudi del Web a altres Usuaris.

Els que incompleixin aquestes obligacions respondran de qualssevol perjudici o dany que ocasionen. Roninestudi no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquest accés o ús il·lícit per part de tercers.

Responsabilitat de Roninestudi

L’Usuari és responsable de comptar amb els serveis i equips necessaris per a la navegació per Internet i per accedir a la web. En cas de qualsevol incidència o dificultat per accedir ronin.cat , l’Usuari pot informar-aRoninestudi al correu electrònic info@ronin.cat , que procedirà a analitzar la incidència i donarà indicacions a l’Usuari sobre com resoldre-la en el termini més breu possible.

Roninestudi no respondrà en cas d’interrupcions del servei, errors de connexió, falta de disponibilitat o deficiències en el servei d’accés a Internet, ni per interrupcions de la xarxa d’Internet o per qualsevol altra raó aliena al control de Roninestudi.

Enllaços

Roninestudi no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats (Links) que possibiliten, a través del lloc web, l’accés a l’Usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, sempre que siguin aliens a la mateixa. Per tant, Roninestudi no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d’aquesta informació. Si qualsevol Usuari o tercer observés que aquests enllaços puguin ser contraris a les lleis, la moral o l’ordre públic, ho ha de posar en el nostre coneixement a través del correu electrònic info@ronin.cat .

Actualització i Modificació del web

Roninestudi es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís els termes de les presents Condicions d’Ús.

Així mateix, Roninestudi es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, actualitzacions, modificacions o eliminació d’informació continguda en la seva pàgina web, en la configuració i presentació d’aquesta i de les condicions d’accés, sense assumir responsabilitat per això.

propietat Intel·lectual

Roninestudi és titular o llicenciatària de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial inclosos en el Lloc Web, així com sobre els continguts accessibles a través de la mateixa.

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina web, així com: textos, imatges, disseny gràfic, estructura de navegació, informació i continguts que es recullen en ella són titularitat de Roninestudi, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, de conformitat amb la legislació espanyola de drets de propietat intel·lectual i industrial.

L’autorització a l’Usuari per a l’accés a la web no suposa renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial sobre drets de propietat intel·lectual o industrial per part de Roninestudi.

legislació Aplicable

Les presents condicions d’ús es regeixen per la legislació espanyola, que serà d’aplicació en el no disposat en aquestes condicions en matèria d’interpretació, validesa i execució.

Davant de qualsevol controvèrsia relativa a les presents condicions d’ús, les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE RONINESTUDI. Finalitats: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d'acceptar la casella corresponent. Legitimació: El seu consentiment exprés, l'execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l'interès legítim de Roninestudi. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d'emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l'accés, rectificació, limitació, supressió, i / o portabilitat de les seves dades a l'adreça de correu electrònic info@ronin.cat. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat .