Ronin Estudi Barcelona
Ajudem a que les
empreses prosperin
a un món digital

Som un estudi digital de servei complet a Barcelona

 

Ronin Estudi Barcelona
Disseny per al
compromís

Perquè un gran disseny inspira als usuaris a prendre acció

1
1

Som practicants digitals

Ronin Estudi Barcelona és un estudi digital i web. Som especialistes en el disseny web, màrqueting en línia, desenvolupament web i estratègia digital. Des de 2005, hem proporcionat solucions digitals que impulsen el creixement del negoci per als nostres clients.

A Ronin Estudi Barcelona estem especialitzats en tots els aspectes de la creativitat,

direcció d’art i desenvolupament de llocs web.

brandingP

BRÀNDING I IDENTITAT

Disseny de logos. Identitat corporativa. Direcció d’Art i Estratègia Conceptual …

graphicP

 DISSENY GRÀFIC

Flyers, revistes, llibres, cartelleria, senyalètica, direcció artística. Tipografia personalitzada …

websiteP

DISSENY WEB

Desenvolupament web. Disseny web. Llocs Responsive. Front & Back End. Social Media…

printP

IMPRESSIÓ

Revistes. Lookbook. Cartes de menús. Pòsters. Llibres. Fullets. Pamflets. Invitacions …

strategyP

ESTRATÈGIA

Planificació. Consultoria Creativa. Direcció d’Art. Assessorament Tècnic. SEO. Redacció …

developmentP

DESENVOLUPAMENT

Web i aplicacions mòbils. Front & Back End. CMS. WordPress. Manteniment i Hosting

Serveis per potenciar el teu negoci

SEO, SEM, publicitat online, disseny web, imatge corporativa, etc. Són conceptes que potser no coneixes, ensenya’ns la visió i objectius del teu projecte i desde Ronin Estudi Barcelona ens encarreguem de aportar-te la millor estratègia.

No tenir temps porta el seu temps …

Això no vol dir que no siguem ràpids. Ja es tracti d’un projecte a sis mesos vista o d’un termini de sis hores, a Ronin Estudi Barcelona portem a terme el treball meticulosament i a la perfecció. Un disseny ha de donar la sensació que sempre ha existit -o que hauria d’haver existit- Nosaltres creiem que el disseny ha de ser atemporal per poc temps que ens doni per fer-ho.

Per què Ronin Estudi Barcelona?

Doncs la veritat és que no tenim una resposta genèrica per a aquesta pregunta, però el que si sabem és que portem més de 20 anys … No, no, aquest no és el nostre estil. A Ronin Estudi Barcelona som detallistes, parem atenció en les teves necessitats i ho plasmem en el teu projecte i això, és clar, s’acaba notant.

L'any passat vam fer la nostra web amb Ronin i vam quedar molt satisfets. No només ens van dissenyar una web molt completa, sinó que ens van assistir quan hi va haver alguna modificació a realitzar i ens van explicar perfectament com funcionava tot el gestor web per poder portar nosaltres el control i actualització de la web sense problema. Un treball molt professional!

Albert Verdugo | Gerent | VIA Barcelona | Barcelona

Ronin està al centre del contingut visual i la concepció. Han treballat en el nostre lloc web creant un estil que defineix així la nostra personalitat i la imatge que volem que els nostres clients mirin i gaudeixin.

Germán Sierra | Responsable de Màrqueting i Comunicació | CEO Talks | Barcelona

Han sabut captar el nostre missatge i transmetre-ho a través de la nostra pàgina web! Equip de tracte proper i amant dels petits detalls. Sempre han anat un pas per davant de les nostres peticions. El recomanaria sense dubtar-ho ni un moment.

Josep Navajo | CEO | Delvy Law & Finance - Madrid - Barcelona

Working with Ronin has been such a pleasure on the whole brand of my company. It was easy to work with; he listened to my likes and dislikes, and provided great and fantastic advice and direction when required. I was immediately impressed with their professionalism, dedication and love for their work. I would highly recommend them to anyone.

David Caral | Executive Chef | Mercat BG - Kuala Lumpur
Ronin Estudi Barcelona, disseny web i gràfic de qualitat

Ronin Estudi Barcelona.

Som especialistes en disseny, màrqueting digital, tecnologia i l’estratègia de negoci en línia. Ens encanta el pensament estratègic i la construcció de grans productes. Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre com podem ajudar al teu negoci a assolir els seus objectius.

NECESSITES UNA PROPOSTA?